Statične web stranice

Stranice izrađene u HTML i CSS tehnologiji

Više

Besplatan hosting

12 mjeseci sještaja stranica na naš server gratis

Više

SEO optimizacija

Osnovni paket optimizacije i prijava u tražilice

Više

Što dobivate u našem web paketu?!

izabirom web predloška iz naše baze dobivate sljedeći paket proizvoda i usluga

Statične web stranice

Izraz statičnih web stranica ili HTML stranice se odnosi na web stranice koja za zadaću imaju prezentaciju vaše tvrtke, usluga ili proizvoda posjetiteljima i zauzimaju najveći udio web stranica koje se trenutno nalaze na internetu. Sam rijeć "statična" govori nam da se radi o stranici koja ima statičan sadržaj, odnosno ne zahtjeva interakciju od strane korisnika da bi prikazala određeni sadržaj. Statične ili HTML stranice kao i svake druge koriste razlićite efekte, slidere sadržaja, galerije sa efektima, "hover" stanja, kontakt forme isl. Promjene i izmjene sadržaja, stvaranje sigurnosnih kopija i održavanja stranica obavljaju naši web administratori koji se brinu da Vaša stranica uvjek bude u najboljem izdanju.

Besplatan hosting prvu godinu

Svaka web stranica, da bi uopće bila prisutna na internetu te da bi je posjetitelji mogli pronaći mora imati svoj web prostor odnosno mora imati svoje mjesto na web serveru. Takav prostor i smještaj web stranica naziva se web hosting. Cijene web hostinga variraju i ovise o potrebama stranaka i uvjetima davatelja hostinga. Kupovinom ili narudžbom web stranica na MojWeb.info dobivate web hosting za vaše web stranice potpuno besplatno tijkom prve godine.

Osnovni paket SEO optimizacije

Sam smještaj web stranica na web servere omogućiti će Vašim stranicama da budu prisutne na Internetu te da posjetitelji mogu pregledavati sadržaj koji želite prezentirati ali ćete svakako htjeti da prilikom pretraživanja interneta putem tražilica poput Google-a, Yahoo-a Binga isl. Vaša stranica bude u vrhu rezultata. Da bi to bilo moguće potrebno je napraviti niz radnji, zahvata i prilagodbi na web stranici koje su specifične za Vašu dijelatnost i ciljeve a koje nazivamo SEO (eng. search engine optimization). SEO optimizacija može predstavljati pravi izazov i može trajati i po nekoliko mjeseci no rezultat koji se ostvari svakako će doprinjeti ostvarenju Vaših ciljeva.

5 email adresa

U modernom poslovanju, ostvarivanje kontakata putem elektronićke pošte, odnonsno e-maila postalo je nezaobilazno. Zakupom našeg osnovnog paketa usluga dobivate 5 e-mail adresa koje mogu glasiti kako Vi želite. Pri korištenju mailova svakako želite kontinuirani i fluidan rad i protočnost e-mail prometa što se kod nas nalazi na vrlo visokoj razini.

Backup web stranice

Iako se naši serveri odlikuju vrlo visokom razinom sigurnosti naši web administratori razmišljaju korak u naprijed i u svakom trenutku imaju sigurnosnu kopiju Vaše kompletne web stranice koju u slučaju bilo kakvog problema ili neprilika vrlo brzo mogu vratiti u željeno stanje.

Praćenje posjećenosti Vaše web stranice

Da biste mogli pratiti utjecaj Vaše web stranice na ostvarivanje Vaših ciljeva naši web administratori će na Vaše web stranice implementirati sustav za praćenje posjećenosti sa velikim brojem razlićiktih statistićkih pokazatelja kojima se mjeri uspješnost i rezultati koje web stranice imaju za cilj.

Statične web stranice

Stranice izrađene u HTML i CSS tehnologiji

Više

Besplatan hosting

12 mjeseci sještaja stranica na naš server gratis

Više

SEO optimizacija

Osnovni paket optimizacije i prijava u tražilice

Više